Afrekenen

Bestelproces

U mág een aanbetaling doen op het door u bestelde product, maar dit is niet verplicht. Het bestelproces verloopt als volgt:

 

Bestel online en kies de door u gewenste betaal - en verzendmethode. Binnen enkele dagen nemen wij contact met u op over de eventuele levertijden van uw bestelling, u kunt nu nog wijzigingen in uw bestelling aanbrengen. 

 

Mail, of bel uw bestelling door naar info@nieuwlandelijk.nl, of 0182-586670. Hierna ontvangt u een bevestiging van uw bestelling met daarin het totaalbedrag en de te verwachten levertijd.

 

Zodra wij uw artikel(en) binnen hebben nemen wij contact met u op, het totaal- of restantbedrag betaalt u op de dag van afhalen/afleveren.

 

Bezorgkosten

Onderstaand totaalbedrag is exclusief bezorgkosten, deze zullen bij aflevering van de bestelling apart gerekend worden. Kijk voor meer informatie over de bezorgkosten op de pagina Bezorging.

 

Let op: Het is mogelijk sommige kleinmeubelen per pakketpost te verzenden, indien u voor deze verzendwijze kiest worden de verzendkosten wel direct meeberekend, deze worden hieronder weergegeven.

!
  1. Winkelmandje
  2. Uw gegevens
  3. Verzenden

iPad SKU

$379.00 x
$379.00

iPad

x 1

iPhone SKU

$379.00 x
$379.00

iPhone

x 1: